Λεωφ. Μεσόγης 17, Πάφος 8280, Κύπρος
Εμπειρία πέραν των 20 χρόνων

Χαράλαμπος Αγαθαγγέλου

Εγκεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος - Top Insurance
C.F.A, BA (HONS) Accounting Finance ElI
(European Insurance Intermediary)

Χαράλαμπος Αγαθαγγέλου
Top Insurance

Ο Χαράλαμπος Αγαθαγγέλου γεννήθηκε το 1973 στην Πάφο, και είναι κάτοχος πτυχίου Financial Planning, του Middlesex University.

Χαράλαμπος Αγαθαγγέλου

Ο Χαράλαμπος Αγαθαγγέλου, στα αρχικά στάδια της καριέρας του διετέλεσε ως Διευθυντής στη εταιρεία Florentiades Ltd, και αργότερα ως Υπεύθυνος Χορήγησης Δανείων στην Συνεργατική Τράπεζα Πάφου, από το 1993 μέχρι το 1999.

Έχει επαγγελματική εμπειρία πέραν των 20 χρόνων ως αδειοδοτημένος ασφαλιστικός σύμβουλος, με εκτενή εξειδίκευση στα πακέτα της Prime Insurance Ltd και είναι κάτοχος των: “Certificate for Financial Advisor”, του Insurance Institute CFA και “European Insurance Intermediary EII (Efficert)”, του Insurance Institute.

Στην διάρκεια της καριέρας του, μεταξύ άλλων, έχει παρακολουθήσει σειρά εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων, όπως: “Διαχείριση απαιτήσεων & Αξιολόγηση Κινδύνων”, του Terramedia Insurance Training Institute, “Ο Ιδανικός Ηγέτης”, του Island of Man Success Philosophy, “Τεχνικές Διαπραγμάτευσης”, του European University, “Αρχές της Ασφάλισης”, “Μηχανοκίνητα Οχήματα”, “Επενδυτικά Ταμεία”, της Prime Insurance Ltd, κ.α.

Το 2020, βραβεύτηκε με το “International Award for Productivity” της LIMRA IAP.

Εκτός από Ασφαλιστικός σύμβουλος, η αγάπη και το πάθος του για την Μουσική, τον ώθησε από το 2000 να διδάσκει στην “Σχολή Μουσικής Αγωγής” στην Πάφο, με απώτερο σκοπό να μεταφέρει τις γνώσεις του, τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες μουσικούς.

Εγκεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος Prime Insurance

TOP INSURANCE