Λεωφ. Μεσόγης 17, Πάφος 8280, Κύπρος

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα

Ειδικά σχεδιασμένο για φοροαπαλλαγή
∆ΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ∆ΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ - TOP INSURANCE

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΩΦΕΛΗΜΑ

Το δικαίωμά μας για εργασία είναι κεκτημένο. Σκεφτήκατε όμως ποτέ ότι ένα σοβαρό ατύχημα ή ασθένεια μπορεί να μας αποστερήσει το δικαίωμα στην εργασία; Προνοήσατε γι’ αυτό; Το ωφέλημα αυτό, που αφορά τη Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (ΜΟΑ), καλύπτει την ανικανότητά μας να ασκούμε το επάγγελμά μας για περίοδο πέραν των δώδεκα μηνών, δίνοντάς μας ένα εφάπαξ ποσό το οποίο επιλέγουμε εμείς (ασφαλισμένο κεφάλαιο) ούτως ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο δυσβάστακτο οικονομικό κόστος που συνήθως συνοδεύουν η αποστέρηση του εισοδήματός μας και οι πιθανές θεραπείες που θα χρειαστούμε.

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Χαράλαμπο Αγαθαγγέλου στη Πάφο, ενημερωθείτε για την Ασφάλεια που αφορά τη Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (ΜΟΑ), και μάθετε για τις απόλυτα προσιτές τιμές των πακέτων μας!

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα | Top Insurance

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Σύμφωνα με έρευνα της στατιστικής υπηρεσίας της Κύπρου για άτομα με μακροχρόνια προβλήματα υγείας ή Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (ΜΟΑ), 12% του πληθυσμού από 16-64 ετών δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα υγείας ή ανικανότητας εκ των οποίων:
  • το 48% δεν εργάζονται
  • από τους εργαζόμενους, το 70% ασκεί περιορισμένης φύσεως εργασία
 • Για τους άνδρες, η πιθανότητα να πάθουν μια σοβαρή ασθένεια που θα τους αφήσει μόνιμα ολικά ανίκανους είναι 2 φορές μεγαλύτερη από την πιθανότητα να πεθάνουν
 • Για τις γυναίκες, η πιθανότητα να πάθουν μια σοβαρή ασθένεια που θα τις αφήσει μόνιμα ολικά ανίκανες είναι 2.5 φορές μεγαλύτερη από την πιθανότητα να πεθάνουν
 • Το 60% των θυμάτων εγκεφαλικών επεισοδίων οδηγούνται σε ανικανότητα
 • Ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, ενδέχεται να μας αφήσει εκτός εργασίας για περίοδο που ξεπερνά τους 12 μήνες

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Σ’ ΕΜΕΝΑ;

Εάν σας προβληματίζουν τα πιο πάνω και είστε σήμερα υγιής, τότε το ωφέλημα αυτό που αφορά την Μόνιμη Ολική Ανικανότητα, σίγουρα απευθύνεται και σε σας.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟ ΩΦΕΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η Prime;

Ο τρόπος πληρωμής του ασφαλισμένου κεφαλαίου γίνεται άμεσα σε περίπτωση απώλειας των άκρων ή της όρασης και στις υπόλοιπες περιπτώσεις σε 9 δόσεις με την πρώτη δόση (40% του Ασφαλισμένου κεφαλαίου) να ξεκινά με την συμπλήρωση 12 μηνών και τις υπόλοιπες 8 δόσεις κάθε τρίμηνο που έπεται.

ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;

ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ* για παροχή €100.000 ΜΟΑ

ΗΛΙΚΙΑΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ
Από 18 μέχρι 34€ 8,75
Από 35 μέχρι 39€ 13,13
Από 40 μέχρι 44€ 17,50
Από 40 μέχρι 44€ 21,88
Από 50 μέχρι 55€ 26,25


* Τα ασφάλιστρα στην περίπτωσή σας καθορίζονται από την πρόταση ασφάλισης. Το δικαίωμα συμβολαίου δεν συμπεριλαμβάνεται.

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα | Top Insurance

ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΩΦΕΛΗΜΑ ΑΥΤΟ;

 

 • Τη σιγουριά ότι σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητάς μου, έχω ένα σοβαρό ποσό για να αντιμετωπίσω με αξιοπρέπεια το μέλλον τόσο το δικό μου, όσο και της οικογένειάς μου.
 • Μπορώ να ρυθμίσω το ύψος του ασφαλίστρου που θα πληρώνω, ανάλογα με τις οικονομικές μου δυνατότητες.
 • Εξασφαλίζω ένα σεβαστό ποσό για να μπορώ να αντιμετωπίσω τυχόν έξοδα που θα υποστώ λόγω του ατυχήματος ή ασθενείας χωρίς να χρειάζεται να αποτείνομαι στο κράτος ή την ευρύτερη οικογένεια για οικονομική στήριξη.
 • Σε συνδυασμό με άλλα ωφελήματα που προσφέρει η Prime μπορώ να διασφαλίσω πως οτιδήποτε και αν μου συμβεί θα έχω τουλάχιστον διευθετημένο το οικονομικό βάρος που συνήθως συνοδεύει την ανικανότητα για εργασία.

Λάβετε την προσφορά σας δωρεάν!

Μπορείτε να λάβετε την προσφορά σας πιο γρήγορα συμπληρώνοντας την φόρμα, και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Γνωρίστε την Ασφάλεια Ζωής μας

Το Prime Life Plan είναι ένα μοναδικά ευέλικτο ασφαλιστικό σχέδιο ζωής συνδεδεμένο με μονάδες επένδυσης.

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα